Her er noen kommentarer og tilbakemeldinger fra eiere som har fått hjelp av Dog Dynamics Hundetrening:

Dog Dynamics hundetrening

Ella- Unghundkurs

Vi vil takke for et utrolig bra unghundkurs! Anbefaler dette for andre hundeeiere! Hilsen Hege og Ella

~ Hege

Balder- Valpepakke

Det var så deilig å møte Sanna som kunne fortelle om grunnen til adferden til Balder. Hun kom med klare og entydige råd om hva og hvordan vi skulle trene han. I tillegg fikk vi mange skriftlig ark som vi kunne se tilbake på når vi ikke husket alt som ble sagt. Det var nyttig. Balder var kjempeglad i henne og hadde full tillit. Hele han ble en roligere og mer fornøyd hund.
Tips om mat og foringsmetoder ble godt mottatt. Det at hun kom hjem til oss og fikk se han i sitt vante miljø var gull verd. Dette er noe jeg vil anbefale som er mye mer nyttig enn bare et Valpekurs.
~ Hege

Rico- Adferdskonsultasjon

Jeg vil takke så mye til Sanna. Hun er en dyktig og seriøs trener og veileder. Jeg trengte hjelp fordi min venn Rico hadde det ikke bra. Jeg lette etter hjelp, vi var på kurs, prøvde privattime, leste bøker… Jeg tok kortet med hennes navn hos dyrlegen og tenkte, mitt siste håp. Tusen takk Sanna. Jeg er takknemlig fordi du tok det på alvor. Vi har endelig fått hjelp. Det går sakte, men vi har det bra!

~ Beata

Troya- Valpekurs

Eg har stor sans for Sanna og hennes treningsmetoder, var på valpekurs med Alaskan Malamute valpen min i vinter og kurset engasjerte, ein blir veldig motivert til å jobbe videre sjøl , og for meg er det det aller viktigaste <3
Anbefales!

~ Marte

Fanny- Valpepakke

Benyttet Sanna i trening med vår 6 mnd gamle bretonvalp. Svært godt fornøyde med trener, treningsmetoder, generelle tips og tilpasning for nettopp vår valp. Anbefales på det sterkeste!

~ Ole Magnus

Charlie- Valpekurs

Eg var på valpekurs med min labrador Charlie mai/juni 2019. Med instruktør Sanna Reid. Der var det utruleg masse å lære for små og store:) Så dette anbefaler eg dere å prøve. Hyggeleg og imøtekommen instruktør. Anbefales 🙂

~ Ann-Irén

Emil- Valpekurs

Jeg var på valpekurs med min dachs, Emil i mai/juni 2019. Sanna Reid var instruktør. Kurset var utrolig bra. Instruktøren er profesjonell og svært hyggelig og imøtekommende. Vi lærte mange ulike teknikker basert på positiv forsterkning. Temaer har bl.a. vært sosialisering, miljøtrening, gå pent i bånd, sitt, bli, ligg, slipp, kontakt, innkalling, teppetrening, etc. Anbefaler dette kurset på det varmeste

~ John Olav

Sascha- Privattimer

Systematisk
Motiverende
Positiv og hyggelig
Kunnskapsrik
Veldig gode læringsplaner og tilbakemelding

~ Lisbeth

Enzo- Valpepakke

Uten Sanna hadde ikke meg og Enzo hatt det samme samarbeidet oss i mellom. Vi hadde ikke kommet så langt i treningen som vi har, og hadde ikke hatt den samme gleden av hverandre. Sanna har hjulpet meg med å ta de små stegene hele tiden, og dermed har treningen gått over all forventning. Valpepakken var en super start, og vi har bestemt oss for at vi ønsker et videre samarbeid! Kan absolutt anbefale Sanna på det sterkeste.

~ Jenny

Hito- Adferdspakke

Sanna og hennes Dog Dynamics Hundetrening har hjulpet oss med å forstå og håndtere vår livlige og til tider problematiske unghund på en mye bedre måte. Sanna gjør grundig kartlegging av hunden og de utfordringene man har, og hjelper deg med å se sammenhengene og helheten i din hunds adferd. Du får et vel gjennomtenkt treningsopplegg som er basert på positiv hundetrening og langsiktighet, med god oppfølging fra Sanna underveis. Vi har lært masse fra henne og av treningen, og nå er vi er sakte men sikkert på god vei ut av de utfordringene vi hadde. Treningsopplegget fra Sanna gir definitivt resultater, og en bedre og bedre hverdag for oss og hunden vår.

~ Anne-Sofie og Ørjan

Bear- Adferdspakke

Sanna kom inn i mitt og min omplasserte Alaska Shepherd’s liv etter utallige hundetrenere, noen gode og noen ikke så gode, men ingen så oppmerksomme, forståelsesfulle og kunnskapsrike som Sanna.
Hun hadde mer jobb med å trene vekk mine dårlige vaner enn hun hadde med hunden min. Jeg kan ikke anbefale henne nok, kjempeflink med både hunder og folk og en veldig ekte person. Takk igjen Sanna!!

~ Jess

Roscoe- Adferdspakke

Anbefaler Sanna og Dog Dynamics Hundetrening på det varmeste, hun hørte på oss, var tålmodig og mest av alt ga oss hjelpen & tipsene vi trengte for å føle oss trygge på å gå tur med hunden vår. Roscoe og Otis elsker Sanna! Takk for all din tid og kunnskap.

~ Lucy

Ben- Adferdspakke

Sanna har virkelig hjulpet mannen min å føle seg kompetent og trygg med vår Shetland Sheepdog Ben. Hun ga også veldig gode råd for Bens adferdsproblemer. Takk!

~ Bryony

Maddie- Valpepakke

Du (Sanna) har vært en fantastisk hjelp med vår nye Jackapoo valp Maddie, snart 8 måneder gammel. Vi valgte privattimer og fikk et skreddersydd treningsprogram, og vi er  kjempefornøyde med resultatene. Maddie har vokst opp til å bli en trygg og glad valp som kommer når vi roper!

Jane og Dave 

Bob- Valpepakke

Sanna er fantastisk. Hun ga meg definitivt troa på meg selv, som nybakt valpeeier. Heldigvis for meg er Bob en veldig flink valp! Sannas råd og støtte var til stor hjelp og hun er veldig tålmodig… jeg hadde mange spørsmål! Takk igjen!

~ Lucy

Roxy og Benson- Adferdspakke

Dog Dynamics Hundetrening har vært til stor hjelp både med Roxy og å forberede oss til den nye valpen vår Benson. Det er veldig lett å prate med Sanna; og hun forklarer ting klart med begrunnelser hvorfor, hva neste skritt er og ga oss en oppnåelig plan.  Takk Sanna!

~ Janet

Sanna er en av få hundetrenere jeg har møtt som er like flink med folk som med hund. Veldig forfriskende, og gjør timene morsomme for både to- og firbeinte! Tusen takk!!

~ Gareth 

Reggie og Aida- Adferdskonsultasjon og Tur&Trening

Sanna er helt fantastisk med mine to Cocker Spanieler. De elsker henne; og jeg føler meg helt trygg på at de er i gode hender og har det gøy på tur, samtidig som de begge har forbedret seg enormt med individuell trening. Kan ikke anbefale nok!

~ Charlee 

Milo- Privattimer

Sanna har vært fantastisk med å hjelpe Milo å lære innkalling og å hilse pent uten å hoppe opp. Hun er tålmodig, hundefokusert og veldig profesjonell. Milo’s selvtillit vokser hele tiden, og jeg føler meg kompetent og trygg på å fortsette treningen hans med alle de gode tipsene Sanna har gitt meg. Anbefaler på det varmeste!

~ Louise

Archie- Adferdskonsultasjon

Absolutt den beste avgjørelsen å gå til Sanna for hjelp med Archies bjeffing. Vi gjorde noen forandringer med en gang som hjalp masse, vi lærte utrolig mye og er veldig motiverte til å fortsette treningen hans.

Jeg gleder meg til å se begge hundene mine fortsette å forbedre seg, alt takket være Sanna!

~ Diana

Daisy og Riley- Privattimer og Tur&Trening

Sanna er en absolutt fantastisk person, hun hører nøye etter og forstår behovene til hvert individ. Riley og Daisy er kjempeglade i henne, og elsker å trene med henne. Jeg anbefaler på det sterkeste.

Sanna svarer gjerne på spørsmål,og er veldig hjelpsom. Vi har gjort noen forandringer som familie, og ser allerede stor forbedring. Hun trener oss!  Roligere, glade hunder som blir forstått. Fortsatt rom for forbedring men det går veldig bra!

Vi gleder oss til hver time. Tusen takk!

– Jenny og Dean

Sooki- Privattimer

Sanna forklarer ting grundig og har det aldri travelt med å bli ferdig. Forslagene hennes i forhold til hundesele, leker og aktiviteter var helt idéelle, og nå er det en fryd å gå tur med hunden min.

– Karen

Ella- Valpepakke

Takk igjen for at du kom på kort varsel. Datteren vår Jessica syns det var kjempegøy. Hun er allerede mer avslappet og føler seg mye tryggere på å trene Ella på egenhånd. Hun var veldig imponert over hvor flink Ella faktisk er når vi viser henne hva vi vil på riktig måte, og sier hun gleder seg masse til neste gang.

Ella lå rett ut og sov i flere timer etter at du gikk!! Resultat!!!!

~ Nigel og Karen

Rocky- Adferdskonsultasjon

Jeg vil bare si at Rocky har blitt forvandlet til en roligere hund! Den største forskjellen vi har merket er når vi får besøk. Før hoppet han opp konstant og ga seg ikke før etter minst en halv time, men nå bare hilser han og lar de være. Masse logring og litt hopping med en gang de kommer, men mye bedre! Jeg kan nesten ikke tro at de små forandringene vi har gjort har gjort en så stor forskjell for ham!
Han blir heller ikke like stresset når han ser andre hunder, og vi håndterer møter med andre hunder mye bedre. Vi har en roligere hund; og lavere stress nivå betyr at han ikke overreagerer, og han klarer å tenke og høre etter mye bedre enn før.

Takk for alle råd og hjelp. Du har styrt oss i riktig retning og alt du sa er veldig logisk. Vi gjør ting annerledes nå som vi forstår mer av psykologien bak. Jeg tror du har trent oss mer enn hunden haha!

~ Clare

Cadbury- Privattimer

Hva kan vi si om Sanna og hennes fantastiske Dog Dynamics hundetrening? Innrømmer at det var oss som trengte trening- det viste seg at vi allerede hadde en smart hund!!

Dog Dynamics har vært helt strålende for oss, familien vår og definitivt for hunden vår Cadbury. Sanna tilpasset treningen perfekt til våre behov og hva vi ønsket og oppnå. På veldig kort tid ble Cadbury forvandlet til en veloppdragen hund, med veloppdragne eiere!

Det er bare 5 uker siden Cadbury kom til oss som omplasseringshund. Idag har vi gått en lang tur, vi slapp henne løs i et trygt område og hun kom til oss med en gang, hver gang vi ropte. Hun går pent ved siden av oss og drar mindre og mindre i båndet, og hun er frisk og fornøyd på alle måter.

Også stor takk til Dog Dynamics for hjelp og gode tips angående fór, godbiter og hundeutstyr. Vi kan ikke anbefale Sanna varmt nok, hun er best!

Takk Sanna,

~ Michael og Katie xx

Lottie- Adferdskonsultasjon

Det går kjempebra med Lottie! Forandringen er utrolig. Jeg vet at vi fortsatt har et stykke å gå men du har forbedret livskvaliteten til familien vår så mye.

Alle vet at det kan være et sjansespill å adoptere en omplasseringshund siden du vet lite om bakgrunnen deres, men da vi oppdaget hvor problematisk Lottie’s adferd var hadde vi blitt så glade i henne at å sende henne tilbake var ikke noe alternativ.
Familielivet vårt ble veldig stressende for hun voktet huset konstant og å gå tur med henne føltes håpløst da jeg aldri visste når hun ville bli skremt eller kjenne seg truet av andre folk eller hunder. Det er nå historie takket være din gode hjelp.

Jeg kan gå på tur med Lottie uten at hun blir stresset eller redd. Du lærte meg kunsten å distrahere henne med godbiter så hun assosierte belønning med passerende. Det har fungert så bra at jeg sjelden trenger å gi godbiter lenger, bare litt oppmuntrende ros gjør som regel susen. Jeg bekymrer meg ikke lenger for å støte på noen rundt et hjørne, noe som før ville skremt henne så mye at hun ble helt ute av kontroll og turen måtte avbrytes.

Vi har reist bort med Lottie 3 ganger i det siste og hun har oppført seg kjempefint. Masse forbipasserende og hun var helt uinterressert. Hun var mye mer avslappet enn ferien vi hadde før vi begynte å jobbe med deg.

Hun bjeffer fortsatt når noen ringer på men jeg kan kontrollere henne og få henne til å roe seg mens jeg prater med vedkommende. Vi besøker min mor og hennes 3 Ridgeback hunder og hun er forholdsvis rolig og aksepterer både foreldrene mine og hundene deres.

Mest av alt, takk Sanna for at du ikke fikk meg til å føle meg inkompetent og dum. Din rolige og ydmyke holdning har gjort alt dette mulig. Du er så tålmodig og tvinger ikke meningene dine på folk, men snakker heller gjennom ting og forklarer istedenfor å bjeffe ordre til meg og Lottie.

~ Denise

Barney- Valpepakke

Jeg ville forsikre meg om at jeg introduserte valpen vår til hans nye hjem og mine 2 eksisterende hunder på best mulig måte. Jeg kontaktet Dog Dynamics for veiledning, og Sanna ga meg all hjelpen jeg trengte for å introdusere en ny valp i en travel familie med 2 hunder fra før (jeg må være gal).

Sanna bruker belønningsbaserte metoder, og valpen min lærte overraskende fort på denne måten. Vi hadde timer både hjemme og ute på tur. Veldig fornøyd med resultatene! Jeg har kontaktet Sanna et par ganger i ettertid med spørsmål, og hun har vært veldig hjelpsom. Jeg kan absolutt anbefale Sanna og Dog Dynamics.

~ Audra

Bella- Privattimer

Første gang Sanna traff Jon, meg og omplasseringshunden vår, følte jeg meg både dum og inkompetent som hundeeier (det var forårsaket av en annen hundetrener vi hadde hatt timer med tidligere).

Det var herlig å se Sanna jobbe med Bella, men hun brukte også mye tid på å gi meg selvtillit og gjøre meg trygg på å trene Bella selv. Etterhvert går det veldig bra med Bella og meg. Jeg satte utrolig stor pris på hvordan Sanna kommunisterte med Bella, og ikke minst hvordan hun kommuniserte med meg uten å være bedrevitende eller nedlatende.

Hadde det ikke vært for Sanna er jeg redd for at vi ikke hadde beholdt Bella. Takk for alt Sanna.

~ Trish