Hundetrening Larvik

Hva kan Dog Dynamics hjelpe med?

Jeg kan hjelpe med de fleste trenings- og adferdsrelaterte problemer. Fra ny valp til gammel familiehund, fra hverdagslydighet til aggresjon og frykt- bare ta kontakt for å diskutere dine behov.

Hvor er Dog Dynamics basert?

Dog Dynamics tilbyr kurs i Porsgrunn, og privat hundetrening i Telemark og Vestfold. Det betyr at jeg kan komme til deg så vi kan trene i hundens hverdagsmiljø- hjemme hos deg eller i lokalområdet ditt.

Hva skjer når jeg kontakter Dog Dynamics?

Hvis du ønsker å booke time vil jeg be om en del informasjon om din hund og hva du vil ha hjelp med, over telefon eller via e-post. Du må fylle inn et detaljert spørreskjema, som hjelper meg å forberede en plan. I noen tilfeller ber jeg også om at veterinæren din signerer et henvisningsskjema.
Vi finner sammen en tid som passer, og utfylt spørreskjema må returneres til meg senest 3 virkedager før møtet vårt.
Når vi treffes går vi gjennom informasjonen du har gitt i mer detalj, og utreder hvor problemet ligger. Basert på det evaluerer vi hva som bør gjøres omgående for å forbedre situasjonen og forhindre at det blir verre. Deretter diskuterer vi hva du ønsker å oppnå og blir enige om en treningsplan. Vi begynner treningen, og du får en plan for å fortsette videre.

Hvem må være tilstede?

Idéelt sett alle voksne som har ansvar for hunden, og barn som er gamle nok til å ta del i treningen. I noen tilfeller er ikke det praktisk eller mulig, isåfall er personen som har hovedansvaret helt greit. Men husk at det er viktig at alle i familien følger treningsplanen for best mulig resultat!

Hva må jeg ha med?

Jeg har med meg alt vi trenger. Men det er best at hunden din ikke har spist på et par timer før vi treffes- siden det ofte blir både testing av leker og prøvesmaking av godbiter er det lurt at magen ikke er full.

Hvor mange timer trengs det?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Noen ganger er en time nok, hvis det er et forholdsvis enkelt treningsproblem og eierne følger treningsplanen etterpå. Andre ganger er flere timer nødvendig- noen eiere ønsker mer oppfølging, andre trenger mer hjelp med å lære nye metoder. Hvis problemadferden er mer etablert eller komplekst trengs det oftest flere timer. Jeg anbefaler vanligvis en oppfølgingstime så vi kan evaluere framgang og du får muligheten til å ta opp eventuelle utfordringer eller spørsmål.

Hva om du ikke kan hjelpe?

Hvis jeg ikke kan eller vet, hjelper jeg deg med å finne noen som kan!

Hvorfor garanterer du ikke resultater?

Jeg gir ikke garantier, for etter timen er det helt opp til deg å gjøre jobben. Min jobb er å trene deg til å trene hunden din! Jeg jobber med deg og hunden når vi møtes, men etterpå er det din jobb å fortsette treningen. I tillegg er alle hunder forskjellige, med individuelle personligheter, forutsetninger, evner og behov- jeg kan ikke garantere at din hund lærer noe på 2 uker bare fordi en annen hund har gjort det.

Jeg må avlyse, kan jeg få pengene tilbake?

Hvis du må avlyse timen, vennligst gi minst 48 timers varsel. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for å gi deg ny time. Hvis du avlyser med mindre enn 48 timers varsel vil du ikke få tilbake depositumet ditt.
Hvis du ikke stiller til avtalt tid uten forvarsel, eller avlyser med mindre enn 24 timers varsel, må du betale for timen.
Flere spørsmål?

Husk å lese Dog Dynamic’s VILKÅR OG FORBEHOLD

Catch Hundetrening Vestfold og Telemark

Hundetrening Larvik