Dog Dynamics tilbyr hundetrening og adferdskonsultasjoner i Siljan, Skien, Porsgrunn, Sandefjord, Larvik og omegn. Jeg kan hjelpe deg med problemadferd, treningsproblemer som f. eks. innkalling, og lære deg hvordan du trener valpen eller hunden din med gode og varige resultater.

Jeg bruker moderne, belønningsbaserte metoder som er basert på vitenskap, ikke myter. Jeg bruker ikke tvang eller straff. Jeg kan hjelpe deg å skape et forhold til hunden din basert på tillit, samarbeid og kommuniksajon. Hundetrening skal være gøy for både hund og eier!

Hundetrening Siljan og Skien

Hvorfor er belønningsbasert trening bedre?

  • Forskning viser at belønningsbaserte metoder gir bedre og varige resultater
  • Fungerer for ALLE hunder
  • Styrker forholdet mellom hund og eier
  • Hunden lærer raskere
  • Skaper tillit
  • Motiverer hunden din til å samarbeide
  • Hjelper hunden din til å tenke selv og gjøre gode valg
  • Er basert på hvordan hunder lærer, hva de trenger og ønsker, og hvordan de har det både fysisk og følelsesmessig

Dog Dynamics Hundetrening:

Privattimer

Ukentlig hundekurs er ikke alltid den beste eller mest praktiske løsningen. Hvis du vil at hunden din skal lære gode manerer og ferdigheter den trenger for din livssituasjon og hverdag, så er det ofte bedre å lære og trene det i hundens hverdagsmiljø.
Jeg kan hjelpe din nye valp, eksisterende hund eller voksen omplasseringshund lære det som er viktig for deg og din hund!
FINN UT MER

Hundelufting: Tur & Trening

Jeg tilbyr en unik hundeluftingstjeneste, ideell for travle eiere med valp, eller voksne hunder som trenger trening eller blir stresset rundt andre hunder. Hvis tiden ikke strekker til, du er borte hjemmefra i lengre perioder, eller av ulike grunner syns det er problematisk å gå tur med hunden din; så kan jeg hjelpe. Hunden din blir både luftet og trent, og du kommer hjem til en fornøyd og sliten hund!
FINN UT MER

Adferdsproblemer

Hvis hunden din har problematisk adferd (for eksempel utagerer mot andre hunder, vokter matskål eller leker, bjeffer når du får besøk, jager biler eller er redd for høye lyder), kan jeg hjelpe deg med å utrede hvorfor hunden din gjør det, og hvordan du kan løse det ved hjelp av trening og adferdsmodifisering.
FINN UT MER

Hva andre sier:

Les gjerne noen TILBAKEMELDINGER fra andre eiere som har fått hjelp av Dog Dynamics.

Hva er positiv/ belønningsbasert hundetrening?

Belønningsbasert trening (positiv forsterking) er den beste og mest effektive måten å trene hunder (og andre dyr) på.
Ved å bruke belønning som et treningsverktøy gjør vi trening og læring veldig motiverende og morsomt for hunden. Belønning kan være hvasomhelst hunden din liker. Hunder lærer raskt på denne måten, og resultatene varer. Du får en hund som aktivt vil gjøre det du ber om. Adferd som har blitt positivt forsterket blir over tid til gode, innlærte vaner.

Det er mye mer effektivt å lære hunden din akkurat hva du vil at den skal gjøre og belønne den for ‘god’ oppførsel, istedenfor å fokusere på å korrigere eller straffe ‘feil’ oppførsel- det gir jo ikke hunden noe informasjon om hva vi faktisk vil! Positive metoder styrker forholdet mellom eier og hund, og skaper samarbeid og kommunikasjon!

Er ikke det bare bestikkelser?

Absolutt ikke. Treningsmetodene jeg bruker er motiverende og uten tvang, men det er selvfølgelig viktig for hunden å ha klare regler og grenser å forholde seg til.
Det handler ikke bare om å gi godbiter heller! Belønning kan være hvasomhelst hunden din liker- lek, snusing, kos, oppmerksomhet osv.