Dog Dynamics tilbyr hundekurs, adferdskonsultasjoner og hundetrening i Telemark og Vestfold. Jeg kan hjelpe hvis hunden din har problemadferd, og lære deg hvordan du trener hunden eller valpen din med gode og varige resultater.

Jeg er instruktør hos CATCH Hundetrening Vestfold&Telemark. Valpekurs og kurs for familiehunden holdes i våre lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn. Full kursoversikt finner du HER .

Jeg bruker belønningsbaserte og oppdaterte metoder, uten ubehag eller tvang. Jeg hjelper deg skape et samarbeid med hunden din basert på tillit, trygghet og god kommunikasjon.

Hundetrening i Telemark

Valpekurs:

Målet med dette kurset er å gi deg og valpen din best mulig start sammen, skape trygghet og mestring, og legge opp til gode vaner i hverdagen. Vi har flotte innendørs kurslokaler i Porsgrunn.

Andre kurs:

Dog Dynamics tilbyr også flere kurs for familiehunden; bl a vårt populære kurs Ny Valp: Sosialisering&Miljøtrening for å gi valpen din den beste starten, kursserien Unghundkurs: Fra Valp til Voksen for tenåringspøblene, og ulike spesialkurs.

På disse kursene lærer du og hunden din viktige ferdigheter for en harmonisk hverdag sammen, med hjelp av effektive og morsomme treningsteknikker. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

FINN UT MER

Privattimer

Ukentlig kursopplegg er ikke alltid den beste eller mest praktiske løsningen. Hvis du vil at hunden din skal lære gode vaner og ferdighetene den trenger for akkurat din livssituasjon og hverdag, så er det ofte bedre å lære og trene det i hundens hverdagsmiljø.
Jeg kan hjelpe din nye valp, eksisterende hund eller voksne omplasseringshund lære det som er viktig for deg og din hund!

FINN UT MER

Adferdsproblemer

Hvis hunden din har problematisk adferd (for eksempel aggresjon, frykt, separasjonsstress, redd for dyrlegen, bjeffer/ knurrer/ glefser i visse situasjoner, utagerer i passeringssituasjoner osv), kan jeg hjelpe deg forstå hvorfor det skjer, forhindre at det blir verre og en plan for hva som må gjøres for å løse problemet.

FINN UT MER

Hundepass og hundelufting

Jeg kan passe hunden din hjemme, eller lufte og trene hunden din- perfekt for travle eiere med valp, eller voksne hunder med spesielle behov. Hvis tiden ikke strekker til, du er borte hjemmefra i lengre perioder, eller hunden din har utfordringer som gjør turer eller opphold på kennel vanskelig; så kan jeg hjelpe- og trene hunden din samtidig!

FINN UT MER

Hundetrening i Telemark

 

Hva er positiv/ belønningsbasert hundetrening?

Belønningsbasert trening (positiv forsterking av ønsket adferd) er den beste og mest effektive måten å trene hunder (og andre dyr) på.
Ved å bruke belønning som et treningsverktøy gjør vi trening og læring veldig motiverende og morsomt for hunden. Belønning kan være hvasomhelst hunden din liker. Hunder lærer raskt på denne måten, og resultatene varer. Du får en hund som aktivt vil gjøre det du ber om. Adferd som har blitt positivt forsterket blir over tid til gode, innlærte vaner.

Det er mye mer effektivt å lære hunden din akkurat hva du vil at den skal gjøre og belønne den for ‘god’ oppførsel, istedenfor å fokusere på å korrigere eller straffe ‘feil’ oppførsel- det gir jo ikke hunden noe informasjon om hva vi faktisk vil! Positive metoder styrker forholdet mellom eier og hund, og skaper samarbeid og kommunikasjon!

Hva andre sier:

Les gjerne noen TILBAKEMELDINGER fra andre eiere som har fått hjelp av Dog Dynamics.

Hvorfor er belønningsbasert trening bedre?

  • Forskning viser at belønningsbaserte metoder gir bedre og mer varige resultater
  • Fungerer for ALLE hunder
  • Styrker forholdet mellom hund og eier
  • Hunden lærer raskere
  • Skaper tillit
  • Motiverer hunden din til å samarbeide
  • Hjelper hunden din til å tenke selv og gjøre gode valg
  • Er basert på hvordan hunder lærer, hva de trenger og ønsker, og hvordan de har det både fysisk og følelsesmessig

Er ikke det bare bestikkelser?

Absolutt ikke. Treningsmetodene jeg bruker er motiverende og uten tvang, men belønningsbasert trening er ikke det samme som fri oppdragelse- det går helt fint å sette grenser uten å være kjip.
Det handler ikke bare om å gi godbiter heller! Belønning kan være hvasomhelst hunden din liker- lek, snusing, kos, oppmerksomhet osv.
Catch Hundetrening Vestfold og Telemark